KMG

KMG: Krav Maga Global
Krav Maga Global - de federatie waartoe ook KMG Schoten behoort - werd in 2010 opgericht door Eyal Yanilov.


Eyal Yanilov begon in 1974 op 15-jarige leeftijd met het beoefenen van Krav Maga, onder persoonlijke begeleiding van Imi Lichtenfeld. Hij werd vervolgens door Imi gerecruteerd om Krav Maga instructeurs en topstudenten op te leiden en werd uiteindelijk Imi's meest naaste leerling en assistent. Eyal en Imi schreven samen een aantal boeken waarin de basisprincipes van Krav Maga werden uiteengezet voor burgers. Later paste Eyal het curriculum verder aan en transformeerde hij het tot een georganiseerd systeem, gebaseerd op unieke instructiemethodes.

Eyal begon ook naar het buitenland te reizen om Krav Maga te promoten. Om Krav Maga te internationaliseren, richtte hij bovendien een internationale Krav Maga federatie (IKMF) op, met de steun van Imi.

Sinds Imi's dood in 1998, heeft Eyal de verantwoordelijkheid op zich genomen om de continuïteit van Krav Maga te vrijwaren. Bijgestaan door een team van internationale topinstructeurs, reist hij de wereld rond om instructeurs op te leiden. KMG is momenteel aanwezig in meer dan 50 landen in Azïe, Europa, Afrika, Amerika en Oceanïe.


 

KMG Belgium
KMG België wordt geleid door Serge Bridoux (Expert 3) 


Serge kwam reeds heel jong in aanraking met gevechtstechnieken door het beoefenen van verschillende gevechtssporten. Hij ontdekte Krav Maga in de jaren ‘90 en werd heel snel gepassioneerd door deze discipline.Sindsdien volgde hij verschillende opleidingen door instructeurs op wereldniveau.

Hij begon Krav Maga te onderwijzen, en werd in 1999 IKMF instructeur.


Serge is psychotherapeut van opleiding, en een gepassioneerd autodidact en perfectionist met een specifieke interesse voor o.a. voeding, dieet, fysiologie, personal coaching, pedagogie en filosofie. Zijn interesse voor andere sportdisciplines zijn onder meer atletiek en paardrijden. Zijn expertise in het domein van Krav Maga is de vrucht van verschillende opleidingen en opzoekingswerk. Zijn levensstijl, kennis van pedagogie en de menselijke natuur maken van hem een all-round instructeur. Hij is gecertifieerd door Eyal Yanilov (oprichter van KMG), en is hoofdinstructeur voor Belgë en het Groothertogdom Luxemburg. In België wordt Serge bijgestaan door een team van 40 instructeurs. 

Copyright  © All Rights Reserved